zomer vakantie Nederland
Door: Maaike
Blijf op de hoogte en volg Maaike
29 Juli 2009 | Nederland, Wilnis
dikke kus
Maaike
30 Juli 2009 - 06:25
Jolanda:
Geniet van het mooie weer op locatie, succes met de zomerkampen en over 3,5 week.... Wij hebben er zin in!!!
Dikke kus -
30 Juli 2009 - 08:30
Marlies En Emma:
SUPERSUPERSUPER dat je er was!! Maar een maand is natuurlijk veeeeeeel te kort! We gaan je heel erg missen! Tot over 2 weken op skype! Dikke zoenen van ons! -
30 Juli 2009 - 08:35
Lenneke:
He Maai, ik ga je ook missen. geniet van het weer daar, allicht beter en betrouwbaarder dan hier, en ik ga sparen voor een ticket. veel plezier daar weer en tot snel.
dikke kus -
30 Juli 2009 - 11:46
Mama:
Ja vakantie gaat altijd snel, vooral als het gezellig is. Ik zou zeggen veel succes weer aan de andere kant van de oceaan, veel liefs dikke kus -
30 Juli 2009 - 21:21
Nina:
Ha Maai! Heb je lekker genoten? Nu weer terug? Leuk dat je onze blog ook volgt! Het gaat hier alweer wat beter. Veel plezier weer daar, ben benieuwd naar de foto´s! Liefs!x -
03 Augustus 2009 - 10:14
Anne:
Hé Maai! Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad, ik vond het ook heel leuk om je weer te zien. Mijn vakantie was heel leuk maar ga zo weer aan de bak. De lb is echt uitgestorven nu maar ik ga knallen. Hele fijne week, 'spreek' je vast snel. Ciao bella! Liefs X