vakantie was geweldig - Reisverslag uit Turgutreis, Turkije van Maaike Mameren - WaarBenJij.nu vakantie was geweldig - Reisverslag uit Turgutreis, Turkije van Maaike Mameren - WaarBenJij.nu

vakantie was geweldig

Door: Maaike

Blijf op de hoogte en volg Maaike

15 September 2008 | Turkije, Turgutreis

hoi lieve mensen
ben net terug van twee weken zeilen in Turkije en Griekenland. het was helemaal top. heb weer hele leuke mensen ontmoet en een aantal mooie feestjes meegepakt.
nu weer terug in grunn. en ik ben er alweer achter gekomen dat ik teveel spullen heb. ben druk bezig met inpakken en het moet voor donderdag klaar "stress".
heb onwijs veel zin in mijn volgende avontuur. wel heel spannend en een uitdaging. ik ga het allemaal meemaken.
mijn reis is ook weer iets verandert. ik verblijf tot 4 nov in Gibraltar en daarna ga ik de atlantische oceaan oversteken naar St Lucia in het Caribisch gebied, om alles nog iets spannender te maken voor me.
ik ga jullie zo veel mogelijk op de hoogte houden.
ik hoop op veel reacties!!!
Dikke kus

• 15 September 2008 - 21:22

Mam:

lieve maaike, heel veel succes met inpakken. Leuk dat je de site alweer geopend hebt.veel liefs sikke kus Mam

• 15 September 2008 - 21:56

Anne:

Hé Maai! Succes met inpakken morgen en de rest van de week. Tot vrijdag. Ciao bella! X

• 18 September 2008 - 15:38

Karsten:

Hee Maaike,

Leuke plannen! Kon helaas niet bij de Kin borrel zijn. Veel succes daar.

Groeten Karsten