ik ben er - Reisverslag uit Lagos, Nigeria van Maaike Mameren - WaarBenJij.nu ik ben er - Reisverslag uit Lagos, Nigeria van Maaike Mameren - WaarBenJij.nu

ik ben er

Door: Maaike

Blijf op de hoogte en volg Maaike

22 Juli 2007 | Nigeria, Lagos

hey hoi
even een snel berich om te zeggen dat ik ben aangekomen. ik hou het kort ga met David even wat boodschappen doen en vanavond eten met de Baas. gister avond ook al uiteten geweest dus gaat helemaal goed komen met mij.
ik zal vanavond ook even wat foto;s uploaden van mijn/ons huis.

groetjes
kus Maaike

• 22 Juli 2007 - 09:04

Lijn :

Yo Maai,

Fijn om te horen dat het allemaal goed is gegaan!! Spreek u snel weer, moet weer verder met mijn scriptie! xx

• 22 Juli 2007 - 09:30

Lenneke:

he hoi,
    goed werk! wie is David, lekker dat ie je even op weg helpt. en heb je thuis internet dus? das ook wel heel relaxed. en wat ga je vandaag doen? ik ga zo maar eens porten, nog niet besloten of ik ga fietsen(het regent) of dat ik naar de sportschool ga.
    veel plezier daar in elk geval.
    en waar heb je gegeten?
    appartement en chauf een beetje ok?
    tot horens
    lenneke

• 22 Juli 2007 - 10:31

Mama:

Lieve Maaike,
    Klinkt allemaal goed veel plezier.
    Kus Mam

• 22 Juli 2007 - 10:57

Kirsten:

Wat een avontuur! Vandaag nog een beetje bijkomen en morgen echt aan de slag?! Heel veel plezier en succes!

Liefs

• 22 Juli 2007 - 11:09

Irene:

Ha Chick!
    Klinkt goed joh! Tenminste het klinkt alsof je goed wordt opgevangen daar en je hebt dus al bijna gezelschap van andere stagaires.. en dan morgen aan de slag, hop naar je nieuwe job ;)!
    Veel liefs en succes!
    Ier

• 22 Juli 2007 - 11:19

Jolanda:

Heej Maai,
    Ik wil net als de anderen meer uitleg!!! Wie is david?(je chauf?) EN heb je gister alleen met de baas en vrouw gegeten en waar enzo en wat heb je daarna gedaan want het was best laat!
    En wat staat er verder op t programma? weer met Nico eten dus?
    Kus

• 23 Juli 2007 - 07:45

Vader:

leuk dat alles zover goed gaat , huis ziet er prima uit,veel plezier in Lagos
    Goede verkopen gewensd.