Maandag 27 Aug - Reisverslag uit Lagos, Nigeria van Maaike Mameren - WaarBenJij.nu Maandag 27 Aug - Reisverslag uit Lagos, Nigeria van Maaike Mameren - WaarBenJij.nu

Maandag 27 Aug

Door: Maaike

Blijf op de hoogte en volg Maaike

27 Augustus 2007 | Nigeria, Lagos

hey hoi

hoe is het met iedereen??

Het is alweer maandag dus nog maar vijf nachtjes en dan komt onze derde huisgenoot!!
Wat gaat de tijd toch snel hier.
Even een update van mijn weekend.
vrijdag avond hebben Cas en ik lekker op de bank gechilld met een filmpje,(Blood Diamond)
en toen nog tot laat zitten kletsen was erg gezellig.
zaterdag na twee late nachten eindelijk weer eens lekker uit kunnen slapen, ik geloof dat we het ook wel nodig hadden.
voor de lunch naar Chocolat Royal geweest, hele lekkere Franse bakker, alleen maar lekkere dingen.
'S avonds zijn we met Ehi en wat vrienden voor een snelle maaltijd gegaan in de Silverbird en daarna Filmpje gekeken in de Bios.
Cas en ik waren even vergeten dat we in Afrika waren. dus toen we buiten kwamen en het was weer warm en zwart was het
even een shock. De Film was best prima. Bourn Ultimatum. We waren met vijf kerels en twee meisjes!!

zondag zijn Cas en ik naar de Fedral Palace hotel geweest waar we de hele middag lekker bij het zwembad hebben gelegen.
ik zal de foto's wel even bij dit berich plaatsen dan kunnen jullie het zien.

vanavond hebben we een surprise party dus daar zal ik morgen meer over vertellen.

tot snel

Dikke Kus

• 27 Augustus 2007 - 09:01

Jolanda:

Ik wil meer info:)!
    Hoe zien die restaurants eruit en hoe is die bios enzo!!!Wie zijn al die mensen met wie je eet drinkt en films kijkt?
    Let us know!
    Kus

• 27 Augustus 2007 - 10:00

Floor:

He meis!

Je hebt wel een goed leven daar zeg.... en dan ook nog onder werktijd je weblog bij houden ;)

Hier gaat alles goed, ik ben afgelopen tijd veel aan het zeilen geweest dus helemaal leuk. Ik ga je snel wel even uitgebreid mailen!

Dikke kus Floor

• 27 Augustus 2007 - 10:13

Eef:

ha meis,

Fijn dat je weer helemaal beter bent, ben je echt een week ziek geweest?
    ik heb lekker ee npaar daagjes vrij, ben aan t chillen.. Was vrijdag weer een avondje in ons oude huisje, voor het eerst in wat, 6 jr dat ik er was zonder jou, haha! Was erg gezellig met Mir en Jel, leuk! ook koffie gedronken met Urff, blijkt dat ik ook met haar clubgenootje op kamp was!
    Hoe voel je je nu, voel je je weer lekker? mijn compu is gister vastgelopen, dus kon niet meer reageren, heb uiteindelijk de stekker eruit getrokken...

laters! kus eef