Lege Kamer
Door: Maaike
Blijf op de hoogte en volg Maaike
23 Juni 2007 | Nederland, Groningen
Ik ben nu aan mijn 18 doos bezig en die kamer is nog niet leeg. Waarom heb ik zoveel zooi??? Gelukkig heb ik bijna alleen nog maar meubels over. Dus ben wel bijna klaar.
Vind het wel gek hoor dat ik nog maar vijf nachtjes in mijn eigen bed mag slapen. Daarna moet ik gaan rond logeren. En natuurlijk bij Mamma in Wilnis slapen.
Zijn er nog mensen met een extra bed in de aanbiedingen?????
Vanavond afscheidsdinertje. Heb er zin in. Jammer dat niet iedereen komt maar wordt vast heel gezellig. Moet nog veel doen qua boodschappen maar komt helemaal goed. Heb gelukkig al wel helemaal bedacht wat ik wil. Nu nog uitvoeren.
Nou ik hou er weer mee op moet nu echt weer aan de slag. Voor sommige tot vanavond en anderen hopelijk tot snel.
Groetjes Kus
Maaike
24 Juni 2007 - 20:23
Marlies:
Hi lieverd! Wat ziet 't er gezellig uit op de foto's! Baal wel dat ik je laatste officiele diner in Groningen gemist heb hoor! Maar we doen 't nog 'n keertje over he? Al is 't dan niet in Groningen... KUS! -
25 Juni 2007 - 14:40
Hed:
Hee Maai!
Moet vast wel gek zijn dat je nu je kamertje moet verlaten! En het diner was zo te zien erg gezellig;) Jammer dat ik er niet bij kon zijn! Lief trouwens dat je me de zondag van mijn vertrek nog geprobeerd hebt te bellen; ik was waarschijnlijk al op Schiphol, of onderweg toen je belde. Heeeeeeeeel veel plezier in Nigeria en doe voorzichtig heh?! Ik wil je wel graag weer heel terug zien!
kus!