weekend - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Maaike Mameren - WaarBenJij.nu weekend - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Maaike Mameren - WaarBenJij.nu

weekend

Door: Maaike

Blijf op de hoogte en volg Maaike

22 Februari 2009 | Nederland, Amsterdam

hey hoe is het met iedereen
bedankt voor alle lieve berichtjes.
sorry dat ik niet op iedereen persoonlijk reageer maar ik lees het wel allemaa. super lief.
mijn weekend is top. gister was ik verandwoordelijk voor de start en finish en het uitzetten van het parcour had het nog nooit gedaan dus de vrouw van Robbie ging gelukkig me. Carry is niet iemand die je meteen lief vind maar hopelijk komt dat allemaal goed. denk het wel. gister dus de race gedaan en daarna was ik een drankje aan het doen op de yacht club toen ik gevraagd werd of ik mee wou gaan kijken op een bood dat een stel dat ik van de week had ontmoet schipperd. een oyster 65. wat een boot. ik heb een paar foto's gemaakt maar de boot is privately owned en mag ze dus niet overal showen. maar wou het jullie toch even laten zien.
ga nu verder met uitslapen tot snel kus
Maaike

• 22 Februari 2009 - 17:12

Floor:

He meis,

Ziet er goed uit allemaal!! Je vermaakt je prima dus... Lekker hoor om van je hobby je werk te kunnen maken :)
    Tot hoe lang kan je eigenlijk aan de slag bij de yachtclub? of hoe lang gaat seizoen daar door??

Hier alles goed, gister gezellig dagje gehad in Lelystad met Emma,Marlies en Nien.

Meis geniet ervan en we mailen/bellen/ smsen!

X Floor

• 22 Februari 2009 - 17:29

Mam:

Ziet er allemaal goed uit hoor zorg dat je af en toe mee mag, toch wel heel mooi. maar prijzig . veel liefs prettige dag dikke kus dag

• 22 Februari 2009 - 17:53

Lenneke:

he Maai,
    wat een top uitje, lekker hoor! Heel veel plezier daar nog. Ik heb ook weer een baan, Joepie!! Bij Maandag als accountmanager, ik heb er zin in.

• 23 Februari 2009 - 11:07

Jolanda:

Heej Meis,
    Klinkt allemaal lekker en wat cool dat je in de krant staat!!
    Ik ben terug uit DOha en nu in Koln carnalval aan het vieren bij Mick, die is vandaag jarig.
    Ik bel je als ik weer in NL ben ok?!
    Dikke kuss

• 23 Februari 2009 - 16:09

Anne:

Hoi Maai!
    Dat klinkt als een goed weekend! :) Die van mij was ook leuk, Carnaval blijft mooi! :D Zal vanavond wat foto's op m'n hyves zetten, kun je zien hoe ik er uitzag. Roze in ieder geval.. Fijne week nog. Spreek je vast snel weer even. Ciao bella! X