15 weken zeilen in Gibraltar - Reisverslag uit Gibraltar, Gibraltar van Maaike Mameren - WaarBenJij.nu 15 weken zeilen in Gibraltar - Reisverslag uit Gibraltar, Gibraltar van Maaike Mameren - WaarBenJij.nu

15 weken zeilen in Gibraltar

Door: Maaike

Blijf op de hoogte en volg Maaike

26 Augustus 2008 | Gibraltar, Gibraltar

Nu dat ik afgestudeerd ben is het tijd voor een nieuw avontuur. En omdat ik nog niet zo heel goed wist hoe mijn grote mensen baan er uit moest gaan zien. Kwam mijn vader met het briljante idee dat ik misschien profijt zou kunnen hebben van een Yachtmaster. Zo gezegd zo gedaan. Ik vertrek 21 september naar Gibraltar voor een 15 weekse cursus. Ik heb er onwijs veel zin in. Ik hoop jullie regelmatig te kunnen updaten van mijn vorderingen, en op vele reacties. Heel veel liefs
Dikke kus
Maaike

• 25 Augustus 2008 - 23:06

Marlies:

Jaaaaaaaaaaaa! Ben er eens als eerste bij! Wil alleen maar zeggen dat ik onwijs trots op je ben en hoop dat je daar een hele leuke tijd gaat hebben en dat je lekker gaat genieten van alles! Heel veel succes, liefs en kusjes!!!

• 26 Augustus 2008 - 08:55

Jolanda:

Maai, Ik vind het echt super voor je dat je dit gaat doen!! Geniet er lekker van en houd ons (zo ver mogelijk) op de hoogte van je avonturen!!
    Dikke kus van je zus

• 26 Augustus 2008 - 10:52

Lenneke:

He Maai,
    allereerst GEFELICITEERD!!! KLAAR! Goed man!
    Heel veel plezier daar, geniet van het mooie weer daar en maak er een hele mooie tijd van, nu nog hopen dat je daar een helemboel leuke mensen gaat ontmoeten want je gaat zowiezo iets leuks doen.
    Lenneke

• 26 Augustus 2008 - 10:52

Lenneke:

He Maai,
    allereerst GEFELICITEERD!!! KLAAR! Goed man!
    Lenneke

• 26 Augustus 2008 - 15:26

Mam:

Goed zo meteen een website begonnen,zo houden we makkelijk contact.
    veel liefs kus

• 28 Augustus 2008 - 19:16

Rein:

Wat lees ik nu op m'n hyves? Cool! Ik ben jaloers!

• 29 Augustus 2008 - 19:22

Anneke:

Had ik al gefeliciteerd gezegd..? Zo niet: GEFELICITEERD!!

En 15 weken Gibraltar is ook niet verkeerd, zeg.. Veel plezier daar!

xoxo
    Anneke