vrijdag 24 augustus - Reisverslag uit Lagos, Nigeria van Maaike Mameren - WaarBenJij.nu vrijdag 24 augustus - Reisverslag uit Lagos, Nigeria van Maaike Mameren - WaarBenJij.nu

vrijdag 24 augustus

Door: Maaike

Blijf op de hoogte en volg Maaike

24 Augustus 2007 | Nigeria, Lagos

Kom naar beneden en sla je slag het is weer vrijdag middag en het weekend staat op het punt te beginnen!!!!!!!

Eigenlijk heb ik gister al een bericht geplaatst dus heb niet zo heel veel nieuws maar het is vandaag zo’n rare dag dat ik wel tijd had om nog even te schrijven.

Gisteravond hebben Cas en ik bij Nico en Petra gegeten. We waren er rond 8uur en toen werden we verwelkomt met een glaasje wijn/bier en een borrel hapje en we hebben heerlijk buiten nog even zitten kletsen. Rond kwat voor neven denk ik had de kok de soep op tafel staan dus toen hebben we heerlijk getafeld met wijn en varkensvlees met aardappeltjes en spinazie met ei. Heerlijk nederlands allemaal. Na het eten was er koffie en thee, meer wijn en geimporteerde chocolat. Ja voor het dieet plan was het niet zo’n goeie avond maar het was allemaal wel erg lekker.

Uiteindelijk zijn Cas en ik rond half een denk ik vertrokken er stonden 4 lege flessen wijn en 4 lege flessen bier. (top avond) Toen we thuis kwamen was ik onder de indruk dat onze andere gasten allang in bed zouden liggen dus ik had de deur op de haak gedaan maar een half uurtje later hoorde ik opeens gerommel aan de deur en toen kwamen de heren thuis van een avondje borrelen bij Eric. (die woont dus in het zelfde complex als Petra en Nico). Ik geloof dat zij ook een top avond hebben gehad (iets meer dan 1fles wijn de neus!!)

Toen vanmorgen om zeven uur de wekker weer ging was het toch wel erg vroeg. Was gelukkig niet eens heel brak alleen beetje na dorst dus behoorlijk gedronken aan t ontbijt en daarna ging het een stuk beter.

Op kantoor vandaag was echt bizar. Op Cas en mij na was er geen een blanke en er was ook geen een manager dus het was eigenlijk een dag op kantoor zonder werk. Heb heel gezellig staan kletsen met de dames en heb wel wat werk ook kunnen doen. Maar iedere keer dat ik iemand wou bellen of mailen kwam ik er achter dat die persoon ook op het management congres was. De enige die we nog heel even hebben gezien vandaag was Nico maar die had een confrens call met ned en daarna was ie ook weer weg.

Dus vandaag rustig dagje gehad, nu naar huis vind ik eigenlijk dat ik eerst naar de sportschool moet dus dat gaan we ook nog maar even doen. En dan lekker chillen!!!!
Morgen als het mooi weer is naar het strand/zwembad en dan even zien wat de rest van de planning wordt.

Volgende week is Cliff zijn laatste week hier voor zijn verlof dus dat zal wel behoorlijk bikkelen worden voor me. We moeten denk ik toch nog best wat dingen gaan bespreken die ik moet gaan doen tijdens dat hij weg is. Maar dat komt allemaal goed. Ik heb m deze week miss 2 keer gezien en niet echt gesproken dus we have some catching up to do.

Gister avond is Vincent Schaelook weer terug gekomen dus daar heb ik vanmorgen ook handjes mee geschut, volgens mij hele aardige vent alleen jammer dat ie altijd in Ijebu-Ode zit. Ach wie weet zit hij het weekend ook wel eens hier. We gaan t zien.

Nou mensen toch weer een te lang verhaal geworden. Sorry

Dikke Kus

Maaike

PS

1. Boris Ier thanx voor het mailtje. Het Jeroba blijft voorlopig nog bij hallo goede morgen,middag,avond, goede nacht tot morgen. Dat soor dingen.

2. Robert succes nog je laatste weekje, als je nou die tweede koffer echt niet vol krijgt dan moet je het laten weten.

3. Anne geniet nog even van je laatste weekje lekker naar Belgie helemaal goed.

4. Jeldau succes met je stage laat me weten hoe het gaat.

5. Floor is er al nieuws over nieuwe banen/zeilen????

6. Hedje hoe is het om weer terug in Ned te zijn??

7. Marjo bijna klaar met stage en dan wordt je echt oud 

8. Joris, JanWillen hoest met jullie Leven jullie nog????

• 25 Augustus 2007 - 09:11

Jolanda:

En? wat zijn de plannen geworden voor het weekeinde??
    Kus

• 25 Augustus 2007 - 11:57

Berend:

Hey bedankt nog voor de felicitaties. Maandag is het C1-verjaardagsfeest kom je ook ;) Verder gaat alles hier z'n gangetje.

• 26 Augustus 2007 - 17:01

Marlies:

godvergodver.. Heel verhaal geschreven, loopt die k*()$& computer weer vast! Stuur je morgen wel een mail! Moet nu gauw Emma in bed doen! KUSJES!