Multiclass regatta 24 maart 2009
Door: Maaike
Blijf op de hoogte en volg Maaike
24 Maart 2009 | Nederland, Amsterdam
Hoe is het met iedereen
Hier alles goed. Heb een hele drukken en hectische week achter de rug. Afgelopen zaterdag vond de Multiclass regatta plaats. En ik was de aangewezen persoon om dat te organiseren hoorde ik twee weken voor tijd. Nou is er niet veel mis met mijn organisatorische kwaliteiten maar ik wist niet zo veel van zeil wedstrijden organiseren. Gelukkig heb ik “veel” hulp gekregen van iedereen hier. Uiteindelijk waren er 25 boten op het water was het mooi weer en heeft iedereen zich uitstekend vermaakt. De dag begon om 7 uur voor mij en eindigde om 7 ’s avonds. Petra een vrouwtje dat hier op kantoor werkt had prijzen gemaakt en ik had alle correspondentie geregeld er waren ook nog zeilers van een ander eiland die meededen was natuurlijk ook leuk. De lunch was geregeld op een eiland in de lagoon. Met pizza, drankjes en koekjes gemaakt door een van de moeders. Al met al was het een top dag. Heel druk maar wel leuk. En kreeg zelfs nog een paar complimenten dus dat was fijn.
Nu is het normale leven weer een beetje begonnen. Heb op het moment 5 dagen in de week lessen. (maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag). En werk 6 dagen in de week. Heb nog geen groep op dinsdag middag dus dan neem ik tijd voor mezelf. Is soms ook wel fijn. Ben wel druk bezig met het zorgen dat ik ook op dinsdag lessen krijg. Heb op woensdag zelfs twee groepen. En deze week ook nog privé les ‘s ochtends. De groepen bestaan max uit 6 kinderen. Op woensdag heb ik er eerst drie en dan 6. Verder zijn het er meestal 5. En ik kan zeggen vind eigenlijk alle kinderen leuk.
Ik zit vaak tot 6 half zeven op de yacht club onder andere omdat ik hier internet heb en thuis niet en omdat ik dan nog administratie moet bij houden enz. Daarna ga ik vaak nog even langs het hostel om te kijken wat iedereen aan het doen is en afhankelijk van de plannen gaan we dan met een aantal eten of ga ik lekker op tijd naar mijn bedje. Vandaag ga ik met Jaime and Breanne naar Grand Case daar is op dinsdag avond altijd wat te doen met marktjes en dingetjes hopelijk wordt het leuk. Morgen dus drukken dag.
Fijn dat ik iedereen weer wat vaker spreek. Het was een beetje druk.
Hele dikke kus
Maaike
24 Maart 2009 - 16:15
Mam:
Lieve Maaike,
goed gedaan hoor en iedereen dus blij en jij weer iets geleerd.
Je hebt veel lessen best een druk programma.
je kamer ziet er goed uit, lekker ruim. Je hebt een muggennet heb je dat nodig??
Veel liefs prettige avond dikke knuffel XXXXX -
24 Maart 2009 - 16:16
Irene:
He Maaik,
leuk om te horen allemaal! Je hebt trouwens ook een goede kleur te pakken, maar daar op en nabij water moet dat natuurlijk wel lukken.
Veel liefs -
24 Maart 2009 - 18:56
Eef:
Ziet er goed uit meis! mooi dat t allemaal gelukt is! Hier regen, zon, saai en scriptie, bleh dus.. x -
25 Maart 2009 - 19:25
Anne:
Hoi Maai! Leuk om weer wat foto's te zien, en fijn dat het allemaal goed was gegaan afgelopen weekend. Vond het ook leuk om je gisteren even te spreken, al wat het kort. Fijne week nog. Ciao bella! X -
28 Maart 2009 - 13:56
Ome Rob Apeldoorn:
Je hebt je talenten weer goed gebruikt. Fijn om te lezen dat je daar alles zo goed aan het organiseren bent. Een pluimpje van deze kant, tenslotte moet je veel in je uppie aleen doen. Wij komen aan het eind van de maand april naar je toe. We vliegen op 29 april en zijn s'middags daar. Hopelijk gaat het met tante Mieke goed met haar knie. Ze is gevallen en heeft erg pijnlijke kniebanden. We zien het wel.Kusjes van deze kant.