woensdag 14 nov
Door: Maaike
Blijf op de hoogte en volg Maaike
14 November 2007 | Nigeria, Lagos
Vorige week een goede week gedraait. Ik heb op werk eindelijk alle cijfers binnen gekregen Ehi is van mening dat het miss
nog steeds niet klopt maar dat als er nog niets verandert hij me op de hoogte zou houden.
Dit betekende dat ik dus eindelijk aan het werk kon met mijn model.
Met Cliff een lange bespreking gehad over hoe ik het beste nu verder kan en wat mijn doel is voor de komende vier weken.
ja ja over een klein maandje ben ik weer terug in Nederland. wat gaat de tijd toch snel.
het vorige week ook weer sins lange tijd drie keer gesport dus dat was ook weer goed.
Robert is vorige week drie dagen in Awo geweest. en die kwam vrijdag weer terug.
voor vrijdag avond waren we uitgenodigd om bij Garg een Indase Collega van ons het Indiaas nieuw jaar te komen vieren.
toen ik vrijdag na het sporten thuis kwam waren de jongens nergens te vinden. maar na een half uurtje kwam David die voor het weekend over was
me roepen. Ze zaten bij de onder buren (ook Indiers) een borrel te drinken op het nieuwe jaar. ik kreeg toen ik binnen kwam direct een biertje geserveerd
en niet veel later ook nog een Tequila. Niet bepaald mijn favo drankje maar als het je aangeboden wordt. Bij de drankjes werden ook nog Somosa geserveerd.
Ik had nog niet gegeten en het was toch ondertussen als 21 uur. Nadat we met de buren ook nog wat vuurwerk hadden afgestoken werd het dan toch tijd om
richting Garg te gaan. Waar wij verwachte verder te gaan met drankjes en hapjes was de sfeer bij Garg toch iets anders. Toen we aan kwamen stond de fam
buiten al vuurwerk af te schieten en toen we binnen kwamen stond er Ice Koffie en zoetigheid klaar. Bij garg gezellig zitten kletsen maar rond 11 uur vonden we het ook hier wel tijd om te vertrekken. We hadden van Ehi een uitnodiging gekregen voor een feestje in Reloaded. maar ik was toch wel redelijk moe dus heb dat feestje even over geslagen.
Zaterdag niet zo veel gedaan overdag Cas wou even naar de kapper dus ben ik even mee geweest om wat boodschappen te doen. 'S avonds hadden we kaartjes voor een Belgische avond. Er was een erg leuke band alleen was er niet echt een dans stemming waardoor de muziek eigenlijk een beetje te hard was. de hapjes waren trouwens wel erg lekker. wij hadden thuis al wat gegeten maar ik kon het desert toch niet laten staan. Chocolade taart en profiterol. heel lekker. (minder voor de lijn) Rond 1 uur het feestje verlaten met Erik, Janneke en Ed om nog een klein drankje in de Ynot te gaan drinken. Janneke was er nog nooit geweest. dus die moest het nu toch ook maar eens zien.
De dames in de Ynot hielden zich ook vrij rustig ( ik denk dat de aanwezigheid van twee vrouwen hielp om ze op afstand te houden). Janneke en ik gingen uiteindelijk rond drie uur op huis aan. zondag met Robert en Karsten bij chocolat Royal geluncht en daarna naar de kapper geweest. ik ben best wel tevreden.
ik hoop dat in nederland alles goed gaat met iedereen
en met iedereen in het buitenland natuurlijk ook.
Anne hoe was je verjaardag verder nog?? leuk dat we nog even konden bellen
Jeltje goede timing dat wij ook nog even konden kletsen.
Stok fijn dat alles goed lijkt te gaan met solliciteren. en hou me op de hoogte.
Jo en Len maak even afspraken over de kerstvakantie met auto enzo!
Pap nog iets gehoord van Margo over die twee persoons kamer?
Mam wanneer vloog jij precies terug?
ik hou er weer mee op.
Kuss -
14 November 2007 - 20:03
Lijn:
Lieve Maai,
Goed om te lezen dat het allemaal goed gaat. Nooit gaan borrelen zonder te eten ;-) dan kan het mis gaan...
Hier in 020 gaat alles lekker. Nou nog even en je bent weer terug. Tot snel, xx -
14 November 2007 - 20:28
Anne:
Hoi Maai, mijn verjaardag was nog heel gezellig. Nien kwam na haar voorstelling weer terug, ze had mijn fiets geleend, en heeft nog lekker een stukje taart gegeten. Een 'echte' verjaardag dus. En dan heb ik ondag nog voor boeg, dankzij mijn twinsister. :) Dat wordt vast ook heel leuk. Alleen al om iedereen weer eens te zien. Succes nog deze week. Ciao bella! Liefs X -
15 November 2007 - 07:21
Mam:
Lieve Maaike,
Geweldig de cijfers binnen, toch nog gelukt. het weekend was weer gesellig en als je nog een dag wacht is het al weer weekend. Van Margot horen we zaterdag hoe het afloopt dus nog even wachten.
Ik vlieg de 8e en kom jou dus de 10e op halen ls je even laat weten hoe laat je aankomt. Veel liefs dikke kus .