dinsdag 14 augustus - Reisverslag uit Lagos, Nigeria van Maaike Mameren - WaarBenJij.nu dinsdag 14 augustus - Reisverslag uit Lagos, Nigeria van Maaike Mameren - WaarBenJij.nu

dinsdag 14 augustus

Door: Maaike

Blijf op de hoogte en volg Maaike

14 Augustus 2007 | Nigeria, Lagos

Hey hoi

Hoe is het met iedereen??

Hier alles goed. Gister morgen beetje moeilijke start van de week, maar na een goed gesprek met Cliff ging het daarna al een stuk beter. (wat een beetje feedback van twee kanten wel niet kan doen)
Gister lagen er drie verslagen op mijn bureau die verbeterd moesten worden. Best taai als je denkt dat ze best goed waren, maar ik kwam hier om te leren dus even slikken en terug aan het werk.
Ik had al geschreven dat Ehi en ik samen een verslag moesten schrijven over de nieuw aan te schaffen vrachtwagens nou daar moest ik nog best veel informatie voor ontvangen en ik hou niet zo van wachten (Cliff ook niet geloof ik) dus heb achter drie mensen aan gebeld en aan het eind van de middag had ik eindelijk mijn informatie.
Had ik net met Cas afgesproken om op tijd naar huis te gaan werd het toch weer zes uur. Ik had eindelijk het licht gezien. Dus heb hele mooie excel sheets gemaakt met allerlei berekeningen. Ik was best blij met mezelf. En toen Cas binnen kwam om te vragen hoe ver ik was moest er nog wel wat gebeuren maar dat kon dinsdag ook wel.

Gister middag met Cas eerst langs de Cilverbird geweest om voor hem een gedetailleerde kaart van Nigeria te kopen. Ik had Rufus ’s middags al op pad gestuurd voor een kaart. (ik dacht leuk wat decoratie maar helaas ook op kantoor gaat er niks de muur in)
Bij de Cilverbird nog een kopje cappuchino gedronken we hadden de hoop dat ie heel lekker zou zijn, helaas het duurde lang en was niet lekker. Maar dan weten we dat nu ook.
Felix en Christina hadden voor Zondag pizza gemaakt en aangezien we die niet hadden op gegeten kregen we die gister. Was best lekker en crêpes als toetje,hmmm.
Daarna heb ik even voor de tv gehangen en toen heb ik eindelijk weer eens gesport (jaja zo’n video van de laptop) maar het is toch iets. Ik moest wel eerst op expeditie naar mijn kleren, ik vond de helft in Cas zijn kast. Ja er zat ook ondergoed bij!

Cas en ik hebben nog geen sportschool gevonden dus van ons plan om drie keer in de week te gaan sporten is nog niks gekomen.
Na het sporten hebben we Ocean’s 13 gekeken wat een but film is dat. Gelukkig kon ik daarna naar bed.
Afgelopen weekend heb ik mijn nieuw aangeschafte boxjes aan mijn mp3 spellers gekoppeld dus ik kan nu op mijn kamer lekker muziek luisteren en zelfs als ik het wil films van mijn laptop kijken.

Vanmorgen ging om 6:45 de wekker Cas heeft ’s morgens heel veel tijd nodig dus als we om kwart voor 8 in de auto willen zitten moeten we vroeg ontbijten. Maar helaas heeft Felix ook veel tijd nodig ’s morgens ik hoorde hem om 6 uur al door het huis schuiven(dat is wel heel vroeg). Hij moet ook wel veel doen hoor,(tafel dekken,lunchpaketjes maken, eibakken voor Cas, brood roosteren…)
We waren uiteindelijk om kwart over 8 op kantoor, best prima. Nog even aan rapport gezeten toen overleg gehad met Ehi en Cliff over wat kleine dingen maar ze waren eindelijk positief. Dus heb net laatste versie opgestuurd, ik ben eigenlijk ook wel positief.
Ik wil vandaag ook nog verder met mijn project proposal dus ik ga hier weer een eind aan maken.

Ik heb geprobeert wat foto’s van Lagos te maken, ik zal kijken wanneer ik tijd heb om die ook even te uploaden. Cas had echt een goeie foto gemaakt dus die zal ik van hem vragen en ook plaatsen.

Lieverds

Ik mis jullie maar na een maand is dat ook niet zo gek. Vanavond maar eens in mijn boek gaan lezen. (eerste keer)

Dikke Kus

Maaike

• 14 Augustus 2007 - 14:56

Jolanda:

Klinkt allemaal goed hoor dat ze positief zijn! En feedback hoort er gewoon bij! vind nog dat je het allemaal snel doet en leert!
    kussen

• 14 Augustus 2007 - 15:08

Anne:

Hoi Maai, wat een drukte, het lijkt erop dat je je tijd daar goed door komt. Fijn dat je nu positief bent en dat die anderen dat ook zijn. Ik ben vandaag nog even naar Lijn geweest want die moest werken bij de Tik-week, de introductieweek in Tilburg. Aangezien ik toch bij mijn ouders ben kon dat makkelijk. Verder ben ik aan het genieten van mijn vakantie. Veel succes nog met alles. Ciao bella! X

• 14 Augustus 2007 - 17:28

Irene:

Hey meisje!
    Ik geloof dat het probleem van de eerste weken, namelijk niet goed weten wat je moest doen, voltooid verleden tijd is.. De feedback heeft dus wel z'n vruchten afgeworpen als je het zo leest. Goed dat het nu allemaal nog beter gaat!
    Ben ook zeker benieuwd naar de fotos van Lagos!
    Trouwens hoe is eigenlijk bij jullie de cultuur op de werkvloer? Relaxed tot het laatste moment en dan stressen? Wat morgen kan hoeft vandaag niet? of juist in de puntjes in orde? Iedereen een strak schema? Of ligt het meer aan de functie? Ben er ook wel nieuwsgierig naar of misschien de werkcultuur toch meer neigt naar Zuid-Amerikaans..
    Ben best wel een beetje jaloers op je hoor, hier zo in het nog steeds druilerige Nederland, bovendien klinkt die pizza ook erg goed ;)!

Dikke kus