het is weer vrijdag
Door: Maaike
Blijf op de hoogte en volg Maaike
10 Augustus 2007 | Nigeria, Lagos
Ja ja nu alweer vrijdag en heb een top week
en dan moet het mooiste van de week nog komen het weekend!!!!
Woensdag zijn we (Eduar, Cas en ik) na het werk naar de supermarkt geweest. Ik was al geweest maar de jongens niet. En ze hebben hun ogen uit hun hoofd gekeken. Snap ik wel ze hebben alles wat je in nederland ook kan kopen, alleen beetje duurder.
We zijn thuis gekomen met kaas(vache qui rit) en snikkers voor de jongens en zoutjes voor mij, en nog wat huizelijke dingen. Daarna een heerlijk relaxt avond gehad. Lekker gegeten en daarna beetje pit gekeken en wat zitten kletsen met de jongens.
Gister zijn we voor de tweede keer deze week naar het mainland hotel geweest voor lunch. Restaurant is ong 3 min rijden hier vandaan maar we gaan nooit lopen. Ik zou het best geestig vinden maar helaas. Bij Mainland kan je “locaal” eten krijgen maar ook wel normale dingen.
Ze maken hier fish,chicken,beef etc pepe soep. Best pittig kan ik je vertellen zelfs voor mij. Wel lekker. En ze (Henken) eten hier pounded Yam. Het is een soort deeg achtig product wat ze dan met hun handen eten en dan als soort van lepel gebruiken. En dan met vlees of fis allemaal behoorlijk pittig.
Verder was gister Eduar zijn laatste avond dus Cas en ik hadden bedacht om uit eten te gaan, en greate minds think alike aangezien Philippe ons uitnodigde om samen met hem en Christelle uiteten te gaan.
Eerst langs shoprite (supermarkt) gegaan onderweg naar huis. Soda en nog wat dingen gekocht toen thuis nog even Runawaibride gekeken. we zijn eerst langs Philippe en Christelle gegaan omdat onze chauf de weg niet wist. Dus met twee auto’s richting restaurant gegaan. Het heet niet the Lagoon maar je kan er Braziliaans eten het was echt top. Er lopen denk ik 10 mannen ront met spiezen met van alles er aan en die komen om de beurt langs je tafel. Als je wat wil leggen ze het op je boord. Ik vond het een groot succes ik kreeg zelfs Kreeft.
Ik heb eigenlijk de hele avond vooral met Christelle in het Frans zitten praten. Was erg goed voor mij. Maar zij wil eigenlijk engels leren dus af en toe gingen we toch wel over op Engels.
Als toetjes kregen we trouwens iets lekkers!!! Ananas van het spit met kaneel. Heel lekker!!!!
Vandaag is het dus alweer vrijdag. De dag van de deadline. Nou het is ondertussen alweer middag en ik mis nog steeds een onderdeel van mijn informatie maar het schiet al wel een beetje op. Ik heb al twee mogelijke manieren uit gedacht om 90.000.000 Nira uit te geven. Ik vind dat het best aardige opties zijn.
Vanavond is dus the big night. Uit eten en stappen met Cas en Ehi. Ik ga zeker proberen om foto’s te maken. Cas vertelde dat ie eigenlijk nooit danst en volgens mij gaan we naar een soort van Salsa tent dus dat wordt nog wat.
Morgen wordt ook weer top. Zeilen met laurant. Duimen jullie voor me!! Ik wil mooi weer. Verder willen Cas en ik even langs de Palms (soort van Mall) even rond kijken ze hebben er vanalles. ’s Avonds gaan we geloof ik weer uiteten met Eric, alles is gepland.
En zondag ga ik eerst uitslapen en dan gaan ik daarna miss met Christelle naar Lekimarket. Waar je van alles kan kopen van dvd tot stofjes en miss ook wel wat prularia voor het huis. Ik ga het allemaal zien.
Nou nu heb ik wel weer genoeg geschreven. Terug aan het werk.
Zondag uitgebreid verslag van het weekend.
Dikke Kus
Maaike
10 Augustus 2007 - 12:59
Jolanda:
Jee:) wat klink je enthousiast!! Daar word ik helemaal blij van! Klinkt allemaal super!1
Ik ook bijna weekeinde en ben er ook wel aan toe om twee dagen neit de wekker te horen om 6 uur,....
Ben begonnen met dozen inpakken! Veel troep en nog meer boeken!
Geniet van je weekeinde en ik duim voor je!
Dikke kus je grote zus -
10 Augustus 2007 - 13:08
Mama:
Het lijkt allemaal geweldig, ik vraag me af of het zo blijft?
Heel gezellig veel uiteten en ooik nog dansen!!! Ben benieuwd of je Cas over kunt halen.
Heel fijn weekend en een dikke kus geniet ervan Mam -
12 Augustus 2007 - 10:39
Marlies En Emma:
Haai! Nou nou, wat een plannen! Lekker gezeild? Gelukt met je deadline? En mooi gedanst? Altijd al gdacht dat er een salsadanseres in jou schuilde! Hier allles ok, Emma is weer terug en ze heeft ook 't mooie weer weer mee genomen! Dus gisteren en vandaag heerlijk veel buiten! Morgen komen m'n ouders terug en Thom gaat vanavond naar Groningen dus dan is 't weer rustig volgende week! Heb Thom je tips doorgegeven, ben benieuwd wat ie doet, als ie echt door zet moet ie volgende week zaterdag al op kamp! Ik hou je op de hoogte! Ben benieuwd naar nieuwe foto's! Kusjes van mij en van Emma! -
12 Augustus 2007 - 17:09
Floor:
Hai lieverd!
Klinkt goed allemaal, als ik het vergelijk lijkt mijn leventje er maar erg suf bij... haha ;)
Wij hebben net weer de sneekweek achter de rug, anne en marlies waren er nog in het weekend en nien woensdag. Was helemaal top, mooi weer en leuke feestjes!
Maar schat fijne week weer gewenst en ik hou je log in de gaten!
Groetjes Floor