Week twee 14-20 feb - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Maaike Mameren - WaarBenJij.nu Week twee 14-20 feb - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Maaike Mameren - WaarBenJij.nu

Week twee 14-20 feb

Door: Maaike

Blijf op de hoogte en volg Maaike

20 Februari 2009 | Nederland, Amsterdam

hey hoi hoe is het met iedereen?
hier gaat alles goed. Drukke week geweest. Maandag begonnen met het aan nemen van mijn nieuwe baan. Ik ben, zoals vele al hebben gezien op msn,de nieuwe Sailing instructor of the sint maarten yacht club. ben afgelope dinsdag officieel begonnen met contact leggen met alle ouders om te zien of alle kinderen willen blijven zeilen. woensdag voor het eerst met een groep kinderen het water op gegaan. wel met nog een andere man die ze de afgelopen weken mee uit nam. de Kinderen konden allemaal best goed zeilen maar hadden niet veel verstand van de theorie dus dan heb ik toch nog iets te doen.
De zeil lessen zijn in principe voor kinderen van leden van de yacht club maar ook niet leden mogen voor een iets hogere prijs hun kinderen op les sturen.
stond gister trouwens ook meteen in de krant met foto en alles ik zal hem even uploaden zo.
ik begin de week na de Heineken regatta met mijn eerste solo lessen. heel spannend maar heb er wel zin in.
verder mag ik ook gebruik maken van de lsr bootjes die de yachtclub heeft om prive lessen te geven. daarvoor krijg ik 20$ per uur plus nog een basis bedrag. dus dat is waar ik mijn geld aan ga verdienen de komende tijd.
kwam gister een stel binnen die wel graag een middag met me wouden zeilen. of ik ze dan ook meteen kon huwen. ik vond het nogal komisch.
hoop dat het met iedereen goed gaat. geen nieuws goed nieuws zullen we maar zeggen.
vandaag ga ik op zoek naar een nieuw huisje en een auto. drukke dag
spreek iedereen hopelijk snel.
Dikke kus

Anne:

Goed bezig zeg! Succes er nog mee. Fijn weekend! Ciao! X

• 20 Februari 2009 - 16:06

Mam,:

Lieve Maaike, ziet er goed uit, leuk verhaaltje erbij.
    Je begint dus pas in maart en niet nu al.
    Hebben zich al mensen gemeld? Veel succes dikke kus fijn weekend

• 20 Februari 2009 - 16:06

Mam,:

Lieve Maaike, ziet er goed uit, leuk verhaaltje erbij.
    Je begint dus pas in maart en niet nu al.
    Hebben zich al mensen gemeld? Veel succes dikke kus fijn weekend

• 21 Februari 2009 - 09:37

Eef:

Goed geregeld mop! En meteen een uitdaging als buitengewoon ambtenaar, leuk baantje voor on the side, kan je illegaal huwelijken sluiten, die later ongeldig blijken te zijn, haha! maar dan zijn ze toch al thuis, surprise!!
    lekker snel geregeld joh! Hier alles prima, ga vanavond carnavallen. ben benieuwd.. :-) x