woensdag 22 augustus - Reisverslag uit Lagos, Nigeria van Maaike Mameren - WaarBenJij.nu woensdag 22 augustus - Reisverslag uit Lagos, Nigeria van Maaike Mameren - WaarBenJij.nu

woensdag 22 augustus

Door: Maaike

Blijf op de hoogte en volg Maaike

22 Augustus 2007 | Nigeria, Lagos

Goede morgen,

Hoe is het met iedereen??? Ik hoop natuurlijk goed. Iedereen waarvan ik de verjaardag ben vergeten sorry. En als nog gefelciteerd (Berend)!!
Zoals de meeste wel hebben gelezen heb ik niet bepaald een top weekend gehad. En eigenlijk ben ik nog steeds niet helemaal beter. Vanmorgen zou om zes uur mijn wekker gaan zodat ik om zeven uur bij Cliff kon zijn om samen naar Awo te vertrekken. Helaas voor mij werd ik om vier uur wakker om naar de toilet te gaan en dit heeft zich tot zeven uur iedere 10-20 min herhaalt. Niet bepaald een goede basis om vier uur te gaan reizen!! Dus vandaag maar weer gewoon naar kantoor. Ook wel prima hoor er zijn toch nog wel een paar dingen die ik moet doen. Consolidated moet voor Heineken een soort Gap to Fill analyse maken en daarvoor ben ik nu bezig met de L&D (Logistic&Distribution) gedeelte. En verder wil ik deze week mijn project voorstel inleveren dus ik heb best wel wat te doen de komende twee dagen. Cas is vandaag naar Ibadan een dagje mee kijken op het Depot. Ik vind toch wel erg jammer dat ik er niet even een dagje tussen uit ben maar ja dat komt wel weer.

Mama, Anne en Marjo ik heb jullie post ontvangen het duurde zo lang doordat alle post van uit Heinken in een grote envelop naar Nico wordt gestuurd en aangezien die er 3 weken niet was kreeg ik dus pas deze week mijn post.

Ik heb zelf nog niks gestuurd maar dat moet er toch ook maar eens van komen eens kijken hoelang dat duurt vanuit hier. Waarschijnlijk ook wel een week ofzo. We gaan het zien.

Lieve mensen ik hou er weer mee op.

Back to work.

Dikke Kus

Tot snell

Maaike

• 22 Augustus 2007 - 09:37

Jolanda:

Heej maai,
    Was gister neit thuis helaas! overigens ben ik er vanavond en morgen ook niet! ik zal je even proberen te bellen maar weet neit of dat lukt....
    Even tipje voor je buik... Echte cola, het haalt niet alleen roest van spijkers zullen we maar zeggen;).
    Succes iig met alles!
    Kus

• 22 Augustus 2007 - 15:36

Marlies En Emma:

Haaai Maaike! Ben je alweer beter? Emma en ik hebben net al je foto's weer 's bekeken samen! Ze vind eigenlijk alleen jou foto's leuk, en die van mama en maaike! Al die 'mleren' vind ze maar niks! Mail snel meer! Liefs en kusjes van ons!

• 22 Augustus 2007 - 21:54

Brechtje:

Hai Maai! Alles goed? Sorry dat ik niks van me heb laten horen maar ik zat op ameland. Dan ben ik altijd een beetje afgesloten van de wereld. Maar ik zal nu weer wat vaker posten. Dikke kus en tot snel