maandag 5 november
Door: Maaike
Blijf op de hoogte en volg Maaike
05 November 2007 | Nigeria, Lagos
wat gaat de tijd toch snel.
vorige week een erg drukke week gehad. Nadat ik maandag met Cliff naar Ijebu-Ode was geweest en dat vreselijke ongeluk had gezien woensdag met hem naar Awo gevlogen. Ik verbaas me toch iedere keer weer over wat ze hier op straat verkopen. Ik zat bij Cliff in de auto komt er zo'n mannetje langs met een slinger dooie ratten. en wat was hij aan het verkopen. ratten gif. heel naar!
verder was mijn tripje naar Awo erg productief. heb vandaar uit alles binnen wat ze me kunne geven en waar ik om heb gevraagd. nu Ijebu-Ode nog. Woensdag avond was er een borrel waar we natuurlijk even langs moesten daarna met Cliff samen gegeten en toen filmpje gekeken. donderdag kreeg ik al heel snel mijn cijfers en daarna kon ik dan eindelijk aan de slag met mijn model.
Om 11 uur van de brouwerij weg gereden zodat we keurig optijd op het vliegveld waren voor vertrek. we lande om half drie in Lagos dus eerst nog even langs kantoor gegaan en toen lekker thuis gechild.
Vrijdag avond waren we uitgenodigd om bij Pieter te gaan eten en pokeren. Pieter zijn kok had Boef Bourguignon met broccoli/bloemkol, boontjes en aardappeltjes gemaakt. het was erg lekker. en als toetje chocolade mouse.Mmmm
Na het eten potje poker gespeeld (weer niet gewonnen) al moet ik zeggen dat Karsten volgens mij stiekem vals speelt(hihi) nee hoor maar hij wint wel iets te vaak.
moeten we met het huis toch maar eens wat aan gaan doen.
na de Poker zijn Cas en ik richting huis gegaan. er stonden voor zaterdag weer veel dingen op de planning. Karsten en Robert zijn nog wel even een klein drankje in de stad gaan doen.
Zaterdag ging om kwart voor 8 de wekker. Cliff en Maria zouden er rond kwart over zijn om me op te halen om te gaan paardrijden.
het was weer super leuk. dit keer heb ik niet allen gestapt maar mocht ook een beetje draf proberen. ging niet heel goed maar was wel cool.
deze keer zijn er ook foto;s van mij gemaakt op een paard(not verry charming)
toen ik thuis weer werd afgezet kwam ik er achter dat ik onder de rode vlekkern en bulten zat. had een behoorlijke alergishe reactie van de paarden. na het douchen was het al wel een beetje gezakt maar zat er nogsteeds niet uit. en ik moest binnen het uur weer ergens zijn voor een lunch. nou toen ik bij de lunch aankwam had ik alleen nog een dik oog en een paar rode vlekken. was niet laggen. Samen met Ehi, Kunal en collega van Kunal en diens vrouw geluncht. het was erg gezellig. we hebben denk ik wel 2,1/2 uur zitten kletsen. Ehi heeft me na de lunch thuis gebracht en toen heb ik met Rufus nog even een paar boodschappen gedaan. 'S avonds met Cas samen gegeten en daarna filmpje gekeken. (Zodiac) best aardig beetje jammer dat we de verhaaltjes aan het eind heel slecht konden lezen. dus niet precies weten hoe het afloopt.
Zondag een chil dag gedaan. 's morgens lekker uitgeslapen en op de bank gehangen met een boek. daarna met Robert bij het zwembad gelegen van Pieter. rond vijf uur naar huis gegaan. en lekker gechild. Robert was met Pieter op stap en Cas en ik hebben samen lasagne gegeten. (Eef die van ons is lekkerder) maar die van Felix is niet slecht.
Na het eten nog een aflevering Prison Break gekeken en toen naar bed gegaan.
vandaag is het weer maandag en ben ik weer aan het werk. Vanavond sporten en daarna eten bij Karsten. die is gister gaan vissen met een stel Amerikanen en die heeft verse tonijn gevangen dus dat moeten we toch even gaan proberen. Ik laat jullie weten hoe het was.
Veel liefs
Dikke Kus
05 November 2007 - 11:41
Joland:
seht gut aus!!
Klinkt weer als een goed weekeinde!! Wij zijn dus goed aangekomen en vernaken ons ondanks de regen vandaag primq!!
Morgen naar PN
KUs -
05 November 2007 - 11:59
Anne:
Hoi Maai!
Gelukkig was die allergische reactie snel weer over. Succes nog vandaag en de rest van de week. Ciao bella! Liefs X -
05 November 2007 - 12:58
Tante Mieke:
Hallo Maaike. Net weer je brief gelezen. Wat een druk bestaan heb je daar toch. Werken,zwemmen,vaak lekken eten,sporten,ook paardrijden.dat word straks afkikken he.Bedankt voor je gezellige kaart. Mir,Carlos en Roberto zijn gister voor 10 dagen gekomen.Erg gezellig.Ze gaan samen nog 2 nachtjes weg mag ik op Roberto passen.Ons werk gaat nog gewoon door. Komende 3 maanden proberen het rustig over te dragen. Ome Rob blijft nog 3 jaar mee werken, hij wil nog niet stoppen en de opvolger moet nog veel leren. Verder gaat alles hier zijn gangetje.Misschien tot half december zal leuk zijn je verhalen te horen.Geniet nog van alles. Groetjes van ons allen -
07 Februari 2008 - 20:56
Henriette Gabriels:
Hoi Maaike, ik zag dat je in Lagos aan het paardrijden was, zou je mij daar meer informatie over kunnen geven dit ivm paardrijden dochter, wij gaan in sept. naar Lagos voor een jaar of 3
groetjes
gaabjes@hotmail.com